XL. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • Tervezett dátum: 2021. július 3–4.
 
Ingyenes online esemény a Hagyományok Háza szervezésében, 2021. április 16., 19 óra
Április 16-án, csütörtökön is vár minden játszani, nevetni és szórakozni vágyó baráti társaságot a Hagyományok Háza Folk-Kocsmakvíze!
Aki komoly, tudományos, feszengő hangulatú versenyre számít, az csalódni fog, mert itt nem a lexikális tudásra, hanem kreativitásra és vidámságra lesz szükség! A kérdések valamilyen módon a táncházmozgalomhoz, a népművészethez, népi mesterségekhez kapcsolódnak, tehát jó, ha minden csapatban van legalább 1-2 fő, aki ezekben a témákban jártas! A muzsika-felismerő fülét és a tippelő-tehetségét se hagyja otthon senki, hiszen egyedi és izgalmas nyereménnyel jutalmazzuk a bajnok-csapatokat!

folk kocsmakviz

Folk-kocsmakvízünket a pandémia időszaka alatt az online térben tartjuk. Mivel így a határok és távolságok megszűnnek, távolabb élő barátainkat is szeretettel várjuk a játékra! A London-Nyárádszereda 2 400 km-es tengely már megvan, de a horizont még tágítható!
A játékot szokás szerint Varga Máté fogja vezetni, amit a csapatok élőben tudnak követni online. A feladatlapokat szintén egy online feladatkészítő rendszerben küldjük, a csapattagok egymással pedig otthonról, egy szabadon választott és létrehozott felületen (meet/zoom/teams/skype/stb.) tudnak beszélgetni egymással.
A játékon és az azt követő koncerten a részvétel regisztrációhoz kötött és ingyenes.
Regisztráció:

Az esemény facebook oldala: