Hagyományok Háza – Corvin tér, 2021. június 3.
Ki sem kell mozdulni Budapestről, ha egy kis Folkudvar-hangulatra vágytok! A Hagyományok Háza előtti Corvin téren igazi csemegével készülünk: idevarázsoljuk nektek a nyári fesztiváljaink hangulatát. A hűsítő fröccsök mellett a legjobb nótákat énekelhetitek, lesz kézműveskedés, sok muzsika, tánc, mese és nagyszerű társaság.

A kora nyári hétköznapokon Nagyvárosi Folkudvar lesz az a hely, ahol megtudhatod – ha esetleg még nem tudnád – miért izgalmas a népzene, néptánc, népszokásaink. Itt tiszta szívvel énekelhetsz, kézműveskedhetsz, felnőttként is hallgathatsz mesét, itt rájöhetsz, milyen önfeledten lehet népzenére bulizni.

Ha már nagyon hiányoznak a nyári fesztiválok, látogassatok el a Corvin térre, ahol a legjobb zenekarok gondoskodnak a jó hangulatról.

nagyvarosi folkudvar duvo

Program:
18.00 Keresztszemes vagy szabadrajzú hímzéssel díszített zsákocska, tűpárna és könyvjelző (foglalkozásvezető: Fiser Sarolta)
18.00 Hangolódó muzsika: Dűvő zenekar
18:45 Népi gyógyászat előadás: Dr. Agócs Gergely: Klyokocsmag, puskorec és Anna-kapor – Növényismeret és gyógyászati eljárások egy nógrádi magyar pásztor, Pál István gyakorlatában
20.00 Koncert: Dűvő Zenekar, közreműködnek a Magyar Állami Népi Együttes táncosai
21.00 Lecsengető muzsika: Dűvő Zenekar

Az esemény facebook oldala: