Tisztelt Látogatóink!
A 2020. március 11-én meghozott kormánydöntés szerint a rendezvényekkel szemben általános korlátozások és tiltások léptek életbe.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a portálunkon közzétett rendszeres táncházak, folkklubok, népművészeti táborok és alkalmi események a veszélyhelyzet idején nagy valószínűséggel elmaradnak!

peteri_teka

Kézműveskedés, gyermek- és felnőtt táncház
Péteri, 2013. március 9.
Köszöntsük a tavaszt a TÉKÁVAL! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt 2013. március 9-én, szombaton a péteri TÁNCHÁZBA! • 16.00 órától kézműves foglalkozások keretében tavaszi virágok, gyöngyékszerek készítésével, szövéssel ismerkedhetnek meg a gyerekek. • 18.30 órától gyermek-, 20.00 órától a felnőtt táncházban a magyar nyelvterület táncaiból sajátíthatnak el néhányat az érdeklődők. A tánctanítást a Magyar Állami Népi Együttes táncosai, Onodiné Csécsi Katalin és Onodi Attila tartják. • Zenél a TÉKA zenekar. • A rendezvényen helyi borászok borait kóstolhatják meg és zsíros kenyeret szolgálunk fel. A belépő 500 forint, gyerekeknek ingyenes. Helyszín: Péteri, Földváry-Boér Elemér Művelődési Ház


Nagyobb térképre váltás