XLIII. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2024. április 5–7.
tanchaz.hu
 
osszefogas

Az Összefogás jegyében
Budapest, 2013. november 28.




November 28-án 16 órakor a Deák Ferenc téri evangélikus templom előtti téren Pál István "Szalonna"-val, Kunos Tamással, Major Leventével és Mohácsy Bercivel!

Egyre több idős népzenész kerül nehéz anyagi körülmények közé, sokan olyan betegséggel küzdenek, amely lehetetlenné teszi, hogy továbbra is zenéljenek. Éppen ezért összefogásra kérjük a népzenészeket, a népzenével, néphagyománnyal foglalkozó szervezeteket és minden népzenét szerető embert: Összefogás hagyományőrző mestereinkért címmel jótékonysági eseménysorozatot indítottunk el, amelynek célja, hogy a befolyt támogatással a segítségre szoruló zenészeket támogassuk.

Ezzel a flash mobbal szeretnénk a fenti kezdeményezést népszerűsíteni, valamint felhívni a figyelmet a népzene iránt nyitott emberekben a társadalmi felelősségvállalás fontosságára.

Várjuk mindazon táncegyüttesek, zenészek, énekesek jelentkezését, akik úgy érzik, hogy szívesen vennének részt akár csak egy kis időre is ebben a kezdeményezésben, vagy szeretnék élőben látni neves népzenészeinket!


Csatlakozzatok hozzánk! Legyetek ti is részesei az Összefogásnak!

Jótékonysági eseménysorozat helyszínei:
- Hagyományok Háza, 2013. december 5., 19 óra
- Fonó Budai Zeneház, 2013. december 5., 20 óra
- Győr, 2013. december 6.
- Debrecen, Debreceni Hajdú Táncegyüttes székháza,2013. december 7., 20 óra

Bővebb információ az összefogásról: