XLIII. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2024. április 5–7.
tanchaz.hu
 
mtf

Jelentkezés felsőfokú tanulmányokra előkészítő szakmai képzésre
Határidő: 2014. december 20.

A Magyar Táncművészeti Főiskola felvételt hirdet a 2015/16-os tanévre felsőfokú tanulmányokra előkészítő szakmai képzésre néptáncművész szakon.

A néptáncművész szakra elsősorban azok a lányok és fiúk jelentkezhetnek, akik a 2014/15-ös tanévben fejezik be az általános iskola 8. osztályát, és kedvet éreznek a táncos pálya iránt, feltéve, hogy nem idősebbek 16 évesnél. (Kivételes esetben a jelen tanévben 7. ill. 9. osztályosok is felvételt nyerhetnek, amennyiben vállalják,
hogy – osztályozó vizsgával ill. év-kihagyással – csatlakoznak a 2015. szeptemberében induló 9. osztályhoz.)A képzés első két éve előkészítő, melyet – sikeres felvételi vizsga esetén – három év felsőoktatási alapképzés (un. „bachelor”) képzés követ, mely BA oklevéllel zárul. A néptáncművész szakra felvételt nyert növendékek a szakmai oktatással párhuzamosan végzik közismereti tanulmányaikat a főiskola Nádasi Ferenc nyolc osztályos gimnáziumában. Igény esetén a növendékek számára kollégiumi elhelyezést biztosítunk. (A gimnázium is, a kollégium is a Columbus utcai „campus”-on helyezkedik el.)

További részletek és letölthető jelentkezési lap: