Tisztelt Látogatóink!
A 2020. március 11-én meghozott kormánydöntés szerint a rendezvényekkel szemben általános korlátozások és tiltások léptek életbe.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a portálunkon közzétett rendszeres táncházak, folkklubok, népművészeti táborok és alkalmi események a veszélyhelyzet idején nagy valószínűséggel elmaradnak!

„A vajdasági Zentára várjuk a népi iparművészek, a kézművesek, az étel- és italárusok jelentkezését a Szent Mihály-napi Táncháztalálkozóra és Sokadalomra, amelyet a zentai Sportcsarnokban, illetve Népkertben szervezünk meg 2017. szeptember 17-én, vasárnap.

kosarfon

A kirakodóvásárt kül- és beltérre egyaránt tervezzük. Amit a helyszínen biztosítunk (amennyiben a jelentkező igényli és nem kívánja sajátját használni): asztalt, ülő alkalmatosságot, korlátozott számban sátrat. Bármilyen más igényt a jelentkezéskor kérünk jelezni.

Szívesen várjuk azon kézművesek jelentkezését is, akik a vásáron mesterségbemutatóval, nyitott műhellyel tudnak részt venni és vállalják a termékeik helyszínen történő előállítását, a munkafolyamatok megismertetését az érdeklődőkkel.”

További részletek és letölthető jelentkezési lap: