XLIII. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2024. április 5–7.
tanchaz.hu
 
A Bogár István emlékére rendezett Tolna Megyei „Cinegemadár" Népdaléneklési Versenyre a Babits Mihály Kulturális Központ népdaléneklési és népi hangszeres versenyt hirdet, melyben részt vehet mindenki, aki kedveli a népdalt és szeret énekelni.
Jelentkezési határidő: 2018. január 31.

nepdal verseny

A versenyre kizárólag a Tolna megyében lakó vagy tanuló, illetve dolgozó személyek nevezhetnek. A versenyen egyénileg és csoportban (3 fős vagy annál nagyobb) lehet részt venni, 8 éves kortól.

8-14 éves korig gyermek kategória
15-20 éves korig ifjúsági kategória
21 éves kortól felnőtt kategória

A versenyen való részvétel feltétele:
A versenyben csak népdal hangozhat el (magyar vagy magyarországi nemzetiségi). Minden versenyzőnek legalább 20 népdalt kell tudnia. Műsorát szabadon választhatja meg és állíthatja össze mindenki.
A bemutatkozó fellépés időtartama: egyéni fellépőknél 3 perc, csoportoknál 5 perc.

Nevezési díj: egyéni nevezőknek 1.500,- Ft, csoportok számára 3.000,- Ft, melyet kérünk a jelentkezéssel egy időben átutalni a Szekszárdi Közművelődési Kft. 11746005-25735802 számú számlájára. A közleményben kérjük feltűntetni a jelentkező nevét. A számlákat utólag a verseny helyszínén lehet átvenni.
A jelentkezési lap a www.szekszardagora.hu  honlapról letölthető. A kitöltött jelentkezési lapot a herr.judit@szekszardagora.hu e-mail címre kérjük visszaküldeni.

Bővebb információ: