XLIII. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2024. április 5–7.
tanchaz.hu
 
A Halmos Béla Program felhívása.
Jelentkezési határidő: 2018. július 20.
Ha szeretnéd megmutatni magad és zenekarod egy nemzetközi zsűri előtt, érdekel, mi kell az áttöréshez, indulnál külföldre koncertezni, vagy csak egyszerűen szintet akarsz lépni, jelentkezz a Budapest Ritmo Showcase napjára!

ritmo showcase 2018

Miért jó neked?

A pályázó zenekarok közül egy rangos nemzetközi zsűri választja ki a Showcase esemény fellépőit. Ha rátok esik a választás, alkalmatok lesz személyesen találkozni a zsűritagokkal, akik elmondják, mit gondolnak az előadásotokról, ezzel is segítve a szakmai továbblépést. Ráadásul a Budapest Ritmo kommunikációs kampányában és weboldalán is megjelenhetsz így.

Mi kell, hogy pályázz?

Elég zene ahhoz, hogy egy nagyjából 45 perces koncerten lenyűgözzétek a nemzetközi zsűrit, és persze a közönséget a Szimplában, október 4-én. A jelentkezők közül 3 magyar és 3 külföldi zenekart választ ki a zsűri, a nyerteseket augusztusban hirdetik ki. Tavaly ők döntöttek.

Ahhoz, hogy a pályázatod elbírálják, töltsétek ki ezt a kérdőívet , és küldjétek el anyagaitokat a registration@hangveto.hu email címre. Minden részletes információt megtaláltok a pályázati kiírásban , a fesztivál honlapján! Jelentkezési határidő: 2018. július 20.