XLIII. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2024. április 5–7.
tanchaz.hu
 
Módosított dátum: 2019. szeptember 22.

A Csoóri Sándor Alap Tanácsadó Testülete nevében örömmel tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a Csoóri Sándor Program 2019-ben is támogatja a népi kultúra közösségteremtő műfajait.

csiga

Az egyedi támogatási kérelmeket az elmúlt évhez hasonlóan az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő (EMET) Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszer (EPER) felületén kell benyújtani az ott szereplő adatlapok és költségvetési táblázatok pontos kitöltésével. A támogatást 2019. július 1. és 2020. június 30. közötti időszakban végzett tevékenységre lehet felhasználni. A támogatásokra az adatlapok és a költségvetés tervezet értékelését követően az eddigiekhez hasonlóan az országos népművészeti civilszervezetek bevonásával a Csoóri Sándor Alap Tanácsadó Testülete tesz javaslatot. A támogatói okiratokat az EMET még ebben az évben kibocsátja és a támogatást is átutalja.

Az EPER felület a tegnapi nap folyamán megnyílt és 2019. szeptember 15. szeptember 22. 23:59-ig van lehetőség feltölteni az adatokat. Kérjük, figyeljenek erre, mert a támogatások mielőbbi célba juttatása érdekében csak korlátozott ideig van nyitva a lehetőség.

Kérjük a pontos, operatív hozzájárulásukat, hogy a Csoóri Sándor Alap támogatásai ebben az évben is minél hamarabb célba érjenek.

2019. szeptember 6.

Árendás Péter