Tisztelt Látogatóink!
A 2020. március 11-én meghozott kormánydöntés szerint a rendezvényekkel szemben általános korlátozások és tiltások léptek életbe.
Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a portálunkon közzétett rendszeres táncházak, folkklubok, népművészeti táborok és alkalmi események a veszélyhelyzet idején nagy valószínűséggel elmaradnak!

Benyújtási határidő: 2019. november 4., éjfél.
A támogatási rendszer ezúttal is a népzene és kapcsolódó művészeti ágak széles skáláját fedi le.
Az őszi kiírásban 4 altémában van lehetőség a pályázatok benyújtására. Zenészként portfólió fejlesztésére, hazai, Kárpát-medencei és külföldi programok utazási költségeire kérhető támogatás. Népzenei koncertsorozatok, nagykoncertek, megrendezésére, egyesületként, programhelyszínként és zenészként is lehet pályázni, emelett népzenei táborokat is támogat a program.

HB program

A portfóliós támogatás esetében cél a népzenei együttesek és szólisták népszerűsítésének elősegítése, ezért többek között a támogatás felhasználható:

- hang- és/vagy videófelvételeit tartalmazó kiadvány (cd és/vagy dvd) készítésére
- fénykép-kollekcióra
- legalább kétnyelvű (angol, magyar), a szólista/együttes nevére szóló domain-nel rendelkező, jól strukturált, mobilbarát honlap elkészítésére, vagy meglévő honlap ilyen irányú fejlesztésére
- közösségi médiafelülete(ke)n való jelenlét megvalósítására
- videóklip készítésre

Mind az öt altéma benyújtási határideje: 2019. november 4., éjfél. További részletek, az altémák részletes leírása és kitöltési útmutató az NKA honlapján található.