Érd – Fő Tér, 2020. augusztus 16.
Szeretettel várunk minden kedves táncszerető érdeklődőt, 2020. augusztus 16-án, Érden a Fő téren, a Corvinus Közgáz Néptánegyüttes bemutatójára, és az azt követő tánctanításra! Legyen tánc Érden is! Próbáld meg Te is! Előadásunk a gyermekek, szüleik, és a felnőttek számára is követhető, vidám program lesz!

legyen tanc

Élmény. Közösség. Érték.

A Corvinus Közgáz Néptáncegyüttes 1948-ban alakult és működik az egyetem keretein belül. Tagjaink egyetemisták, fiatal pályakezdő értelmiségiek. Rendszeres résztvevői vagyunk kiemelt országos és külföldi szakmai fesztiváloknak, az egyetem diákszervezeti életének, különböző budapesti és országos kulturális eseményeknek, a Hagyományok Háza és Művészetek Palotája népművészeti rendezvényeinek. Számos alkalommal szerepeltünk a Tavaszi Fesztivál, a Sziget Fesztivál különböző programjaiban is.
A próbatermi munka mellett táborok, gyűjtő utak alkalmával tanuljuk meg egy-egy vidék táncait. Műsorainkban azokat a színpadi formákat és kifejezési módokat keressük, amelyekkel a XXI. század embere számára is élvezhető és izgalmas élményt adhat a folklór.

Lendület, professzionalizmus, CORVINUS!

Az esemény facebook oldala: