XLIII. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2024. április 5–7.
tanchaz.hu
 
Hagyományok Háza, 2022. december 9-11.
Készüljünk közösen a karácsonyra december 9-11. között! Ünnepváró adventi programunkon meghitt koncertek, bábelőadás, adventi ringató, ajándékkészítő műhelyek, színpadi műsorok, mese, gyerektáncház, gasztronómiai előadás és kóstoló, kézműves vásár és kedvezményes kiadványok várják a hozzánk betérőket.

unnepvaro hh

Velünk lesz többek közt Navratil Andrea és a Kobzos együttes, Korpás Éva, Paár Julcsi, a Guliba társulat, Fabók Mancsi, Fábián Éva és Aranyos Boglárka.

Ajándékkészítő műhelyeinkben bárki elkészítheti személyes karácsonyi ajándékát. A műhelyekben kis létszámú csoportokban dolgozunk, így oktatóink mindenkire egyéni figyelmet tudnak fordítani.

Az ünnepváró vásárban egyedi, kézzel készült remekműveket: szebbnél szebb ékszereket, játékokat, a háztartásban használt praktikus eszközöket, textileket, dísztárgyakat, öltözetdarabokat és kiegészítőket vásárolhatunk, amivel nemcsak szeretteinket örvendeztethetjük meg, hanem segíthetjük alkotóinkat, hogy a jövőben is megmaradhassanak mesterségüknél és hasonló csodákkal örvendeztethessenek meg minket.

Részletes program és bővebb információ:

Az esemény facebook oldala: