HU | EN  
Hírek

Pünkösdi Örökség Ünnep a Skanzenben
Nemzetközi szellemi kulturális örökség találkozó

2024. május 19–20. között idén 13. alkalommal kerül megrendezésre a Pünkösdi Örökség Ünnep, a szellemi kulturális örökség közösségeinek találkozója a szentendrei Skanzenben. Ünnepeljük együtt élő örökségeinket, amelyek összekötnek bennünket egymással, a múltunkkal, valamint a szélesebb világgal!


Örökség – Tudás – Közösség
Február 5-én elindult a Skanzen fél éven át tartó országjáró programsorozata

Február 5-én elindult a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum fél éven át tartó országjáró eseménysorozata, melynek során 79 helyszínen különböző szakmai és közösségi találkozókon várják az érdeklődőket. A kiállításokat, előadásokat, képzéseket magába foglaló programokat a Skanzen országos lefedettségű hálózata segítségével juttatja el a hazai kistelepülésekre. A kilenc projektből a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Szellemi Kulturális Örökség Igazgatósága három programmal is népszerűsíti a szellemi kulturális örökséget Magyarország-szerte.



Nemzeti Jegyzék elemei

Fotók
123456789Összes »
SZKÖ Hírlevél

Kedves Érdeklődő!

Örömmel értesítjük, hogy létrehoztuk a szellemi örökségről szóló hírlevelet, melynek célja az UNESCO 2003-as egyezmény magyarországi megvalósításával kapcsolatos hírek terjesztése.
Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, havonta egy alkalommal küldünk levelet az éppen aktuális eseményekről.