XLIV. TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ • 2025. április 4–6.
tanchaz.hu
 
kiralyi_napok

NEMZETKÖZI NÉPTÁNCFESZTIVÁL
Székesfehérvár, 2015. augusztus 19-23.„A Királyi Napok Nemzetközi Néptáncfesztivál 20 évvel ezelőtt a Táncház falain belül indult útjára. Mindig is a családi légkör jellemezte, mondhatjuk, hogy ez a pikantériája.
A házigazda Alba Regia Táncegyesület tagjai és önkénteseink minden évben olyan kiegészítő programokkal kedveskednek, amitől otthon érezhetik magukat a vendég táncegyüttesek, a fesztivál látogatói és minden fehérvári polgár.

A színvonalról a fellépő együttesek gondoskodnak, ezért különösen nagy figyelmet fordítunk a fellépők kiválasztására.

A fesztivál Székesfehérvár kiemelt rendezvényei közé tartozik, hiszen ilyenkor hozzánk érkezik a VILÁG.
A XX. alkalomra meghívtuk azokat a csoportokat is, akik velünk fesztiválozták végig az elsőt, de határon túli profi tánccsoportok is itt lesznek Székesfehérváron. A parádés felvonulás, a belvárosi táncszigetek, az esti nemzetközi folkestek, a királyi gyerekjátszók elmaradhatatlan részei a fesztiválnak, és a 20. születésnapi fesztiválliget (Zichy liget) csak megkoronázhatja a nyári fehérvári esemény programsorozatát.

Nagy szeretettel várjuk Önöket, jöjjenek el és vegyenek részt velünk a 20. világkörüli utazáson a koronázó Székesfehérváron, a királyi Belvárosban és a barátokkal teli Táncházban!”

Juhász Zsófia
Az Alba Regia Táncegyesület elnöke

Bővebb információ: